30
Sep

Beste verpakkingen voor dierproducten

Beste verpakkingen voor dierproducten

Run jij een dierenspeciaalzaak of werk je met producten voor huisdieren? Bij Brabo Verpakking hebben wij een uitgebreid assortiment verpakkingen speciaal voor jouw producten. Van kleine snacks en groot verpakte voeding tot andere diergerelateerde items zoals speeltjes, tuigjes of halsbanden. Wij bieden de ideale verpakkingen om jouw producten op een aantrekkelijke en professionele manier te presenteren.

Alles voor jouw verpakking
Heb je alles in huis om je dierproducten te verpakken? Onze collectie bevat alles wat je nodig hebt om jouw producten professioneel te presenteren. Van stevige stazakken tot duurzame papieren en kunststof zakken, wij hebben diverse opties om aan jouw wensen te voldoen. Uiteraard kunnen we jouw verpakkingen ook voorzien van je logo, zodat je merk nog beter opvalt. Ontdek ons volledige assortiment voor dierenspeciaalzaken en vind de ideale verpakkingen voor jouw producten.
 
Voorbeeld Fokker Pet Food
Voor Fokker leveren wij hersluitbare stazakken voor hun vers vlees en kunststof emmertjes voor hun honden- en kattenvoeding. Deze verpakkingen helpen hen om hun producten vers te houden en aantrekkelijk te presenteren. Fokker is bekend om zijn hoogwaardige diervoeding zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten of kunstmatige toevoegingen. Meer weten over Fokker en hun producten? Bezoek de website van Fokker.

Dierenspecialist Pet’s & Co
Een ander goed voorbeeld van ons maatwerk in deze sector is het verpakkingsmateriaal van Dierenspecialist Pet’s & Co. Voor deze klant hebben we op maat gemaakte doosjes geleverd voor hun kwaliteitsproducten. Deze bedrukte verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan een aantrekkelijke presentatie in hun winkels. Ze helpen om de kwaliteit van de producten te benadrukken en maken de winkelervaring voor klanten extra bijzonder.
 
Bij Brabo Verpakking zorgen we ervoor dat jouw dierproducten op de beste manier worden gepresenteerd. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze diverse verpakkingen.